2019, április 21, vasárnap
   
Betűméret

"Merkel szelfizzen a párizsi terror halomra lőtt áldozataival"

„Európa a megszűnés szélén tántorog, amióta az identitásának alapját képező világnézetet megtagadta. Őszintén sajnálom az ártatlan áldozatokat, a gyászoló családtagokat. Ez a támadás csak tünete annak a mély válságnak, amelyet a következetesen ostoba, magukat liberálisnak álmodó, vezető európai politikusok okoztak. Ne tévedjünk, Európában gyakorlatilag minden párt liberális, a magukat jobboldalinak nevezők is. Arra gondoltam, most kéne Merkel kancellárnak lőni egy szelfit, esetleg az áldozatok hozzátartozóival vagy a koncertteremben halomra lőtt fiatalok mellett” – mondta el Ákos határozott véleményét a migránsválsággal kapcsolatban.

A zenész tagadta, hogy a koncertjein politizálna. Idén októberben a – még év elején lekötött – győri koncerten is csak azért beszélt a menekültválságról, mert a buli támogatója egy kerítésgyártó cég volt. „A színpadra lépve jöttem rá, hogy ez a tavasszal még ártatlan tény milyen új fénytörésben jelenik meg ősszel, a migránsválság közepén. Úgy éreztem, erre muszáj reagálni, meg is tettem az Új törvény című szám előtt.” 

Ákos kifejtette, hogy nehezen tudja elképzelni, hogy egymillió háborús menekült hirtelen ránéz az órájára, hogy „jé, már fél hat van? Akkor indulunk Európába!”, és egyszerre elindulnak. Úgy véli, az első pillanattól egyértelmű volt, hogy ez egy szervezett ügy. Ákos úgy fogalmazott, hogy „nem migránsok ők, hanem telepesek”.

Hozzátette, az európai és magyarországi szerecsenmosdatók szerinte még mindig össze-vissza hablatyolnak a kérdésről, pedig mára a legegyszerűbb ember számára is világos, hogy az idegen kultúrájú, a kereszténységgel kifejezetten ellenséges világból érkező embertömeg beözönlése rendkívüli veszélyeket rejt.

Itthon.ma és Pesti Srácok nyomán T. T.

.

Megosztás

A nap idézete

"Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles e világon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék. Ez a cél mindnyájunk közös, szent célja: Magyarország felszabadítása."

/Horthy Miklós kormányzó/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information