2020, augusztus 07, péntek
   
Betűméret

Visszacsempészik az Orbán-féle Puskás Akadémiát az élvonalba?

A Kisvárda mindent megtett, hiába állnak jelenleg feljutó helyen, nem indulnak az élvonalban. Csányi Sándoron és az MLSZ-en múlik, hogy helyettük ki. Ez a csapat egyedi döntéssel a Felcsút is lehet.

A Felcsút a pályán kiesett a labdarúgó NB I-ből. Hiába nyertek az utolsó fordulóban a Honvéd ellen, a Vasas is nyert az MTK ellen, így ők maradtak benn. Ezzel elviekben 400 milliót bukik a csapat.

A kieső Békéscsaba és a Felcsút helyét a második vonalból a Gyirmót és jelen pillanatban az ott második Kisvárda venné át, de a klub a honlapján azt írta, a következő idényben is a második vonalban indul a csapat.

Pedig Kisvárdán is épül stadion, másfélmilliárdból. Szeptemberre lesz kész, az alapkő letételekor a kisvárdai Seszták miniszter is beszédet mondott. 2500 férőhelyes lesz az aréna, de szükség esetén 5500-asra is bővíthető.

Megerősítette az igazgató, hogy nem kértek élvonalbeli licencet, és úgy fogalmazott, „ugyan nálunk is lesz stadionrekonstrukció, de a jelenlegi infrastrukturális helyzetünk nem felel meg az NB I-nek, mi pedig nem szeretnénk folyton idegenben játszani a hazai meccseinket.”

Ha a feljutó helyen végző csapat nem indul az élvonalban, akkor a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség kezében a döntés.

A szabályok szerint a Puskás Akadémia így sem maradhat az első osztályban, de az nem zárható ki teljesen, hogy az MLSZ egyedi döntése szerint őket kérik fel, induljanak az NB I-ben.

Az NB II-ből a listavezető Gyirmót mellett a harmadik Zalaegerszeg, a negyedik Mezőkövesd, és az ötödik Balmazújváros is kapott NB I-es licencet.

24.hu nyomán T. T.

.

Megosztás

A nap idézete

"A legnagyobb veszély, ami egy népet fenyeget, nem az, hogy szolgaságba süllyed, és hatalmasabb, nagyobb számú, erőszakosabb nép számára dolgoznia kell. Szolganépek lehetnek nagyok, a szegénység, a munka, a megalázás ellenére élhetnek magas sorsot. A legnagyobb veszély, ami egy népet fenyeget, hogy primitívvé válik, hogy eldobja magától a tudatos gondolkozást és tudatos gondolkozót, s ezzel a tudattalanság óceánjába merül, így válik csőcselékké, söpredékké züllik és oszlik fel, és elsüllyed oda, ahová az őserdő indiánjai, négerei és a tundrák eszkimói és az ausztráliai sivatag pápuái."

/Hamvas Béla/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information