2020, szeptember 25, péntek
   
Betűméret

Bogdán Ádám 2015-ig hosszabított

BogdanBogdán Ádám 2015-ig meghosszabbította szerződését az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Boltonnal – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A magyar válogatott kapus kontraktusa 2014 nyarán járt volna le.

Bogdán szerződése a 2013–2014-es szezon végén járt volna le, ám a klub hivatalos honlapjának tanúsága szerint ezt további egy esztendővel meghosszabbította, így kontraktusa 2015-ig érvényes.

 

A 25 esztendős magyar válogatott kapus 2007 nyarán igazolt a Boltonhoz a Vasastól. 2010 augusztusában mutatkozott be az angol együttesben, a Southampton elleni Ligakupa-mérkőzésen. Jussi Jääskeläinen sérülése után megszilárdította helyét a kezdőcsapatban, kiszorította a rutinos kapust, aki azóta egyébként távozott a klubtól.

„Örülök a szerződéshosszabbításnak. Mindig jó érzés, ha a klub hosszabbítani akar velem – nyilatkozta Bogdán Ádám új kontraktusának aláírása után a Bolton hivatalos honlapjának. – Remélem, ez egy jó üzenet mindenkinek, és bizonyítja, hogy hosszú távon számol velem a klub. Vissza akarok jutni a Premier League-be amilyen gyorsan csak lehet, ez egy nagy lépés volt efelé."

A Bolton Wanderers manchesteri labdarúgóklub, az előző 2011/2012-es idényben a Premier League-ben szerepelt. A pontvadászatot végül a 18. helyen zárta, így kiesett a másodosztályba.

(NSO nyomán - M. B.)

Megosztás

A nap idézete

"A hazaszeretet egy nemzetben az, ami a testben az egészség! Attól naggyá nő, anélkül elsorvad. Hazaszeretet nélkül nincs Nemzet, csak horda. A nagy nemzeteket az tette naggyá. A hazaszeretetet nem lehet magyarázni, mint nem lehet az egészséget, ami nélkül meghal a test. Mibelőlünk, magyarokból, – hát nem veszitek észre?! – hogy évtizedek óta próbálják azt kilopni, és vele egyetlen erőnket, a lelkünk önérzetét! Egyforma nemzeti kincsünk a vagyonunk, az eszünk, a becsületünk és az időnk! Ezeket a kincseket lopjuk mi meg mindennapi, apró hazaárulással!"

/Jászai Mari/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information