2020, október 31, szombat
   
Betűméret

Erkölcsi hanyatlás

clip g m-25Amíg a szerb társadalom megállás nélkül gerjeszti a délvidéki magyarsággal szembeni előítéleteket, addig továbbra is megpróbálja kidomborítani saját "patriarchális erényeit". Ez azonban egyre kevésbé sikerül neki.
Nyugaton, de főleg az Európai Unióban tombol a liberalizmus, amelyet a szerbek is kénytelenek fokozatosan magukévá tenni, ha előbb-utóbb a "nagy európai családhoz" akarnak tartozni.
Ilyen körülmények között az egykoron valóban konzervatív szerb világ jelentős része máris elkezdte lekoppintani az agyzsugorító nyugati irányzatokat, szokásokat, stílusokat és formákat.
A szerb társadalom morális állapotáról tanúskodik a nemrég készült Klip című film is, amelyet több országban, egyebek között Orszországban is betiltottak.
Maja Miloš fiatal rendezőnő első filmjében állítólag arra törekedett, hogy hitelesen bemutassa a szerb fiatalok hétköznapjait, külön hangsúlyt helyezve a szexuális magatartásukra és szokásaikra. Az alkotás olyannyira hiperrealistára sikeredett, hogy valósággal sokkolta a közvélemény nagy részét.

A filmben kiskorúak tivornyáznak, meztelenkednek, orgiákat folytatnak. A Klip főszereplője Isidora Szimjonović mindössze 15 éves (!). A kislány pornográf jelenetekben látható, csakúgy mint a többi ifjú szerb színésztársa. A kiskorúak minden lehetséges pózban közösülnek. Persze, nem hagyják ki az orális és az anális szexet sem. Noha, úgymond filmdrámáról van szó, jól láthatók benne a női és férfi nemi szervek.
A történet Belgrád külvárosában játszódik, ahol a meglehetős nyomor közepette, beteg apa mellett élő Jasna nevű tinédszer dühős lesz magára és az egész környezetére. A problémák elől az ital, az ún. könnyű drogok és főleg a fékevesztett orgiák világába menekül.
A rendezőnő nem tüntette fel, hogy a film 18 éven aluliaknak nem ajánlott, de emiatt a haja szála sem görbült meg. Szerinte egyébként az sem gond, hogy a nimfomániás Jasnát a fimben egy 15 éves tinédzser alakítja, mert a kislány szülei ehhez írásos engedélyüket adták.
És most jön a java: a Klip című film készítését a Szerbiai Művelődési Minisztérium finanszírozta (nem a mostani, hanem az előző).

Szemes Tibor

Megosztás

A nap idézete

"Ha az idegen hódít, kiszakít, megrabol, megsemmisít: az szeretet, békítés. De ha én az ezer halál felé taszított, meglopott, megcsalt, a nyomorúság ezer szorításában vergődő magyarság védelmére mozdulok: az gyűlölet."

/Szabó Dezső/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information