2020, augusztus 08, szombat
   
Betűméret

A kopácsi réten forgatott túlélő valóságshowt a Discovery Channel

Márciusban rajtolt a Discovery Channel valóságshow-ja, a Naked and Afraid, vagyis a Csupasz túlélők ötödik évadja. Az új szezon érdekessége, hogy nemcsak trópusi szigeten, hanem a Horvátországban, mégpedig a Kopácsi rétben is forgattak.

A Discovery Channel Csupasz túlélők sorozat készítői az élet legkülönbözőbb területeiről gyűjtöttek össze párokat, akik neki vágnak a vadonnak. Nemcsak az extrém körülmények adnak okot az aggodalomra: a pár tagjai ugyanis teljesen meztelenül érkeznek, és a civilizációból csak egyetlen dolgot vihetnek magukkal.

naked_and_afraidA feladatuk, hogy életben maradjanak legalább három hétig. Ha ez nem lenne elég, még meg is kell ismerniük egymást, hiszen összefogva, egymás erősségeit kihasználva nagyobb esélyük van a 21 nap kibírására. Mint az adásokból kiderül, amit eddig tudtak a túlélésről, ruha és eszközök nélkül vajmi kevés. Tanúi lehetünk annak, ahogyan a csatáznak az elemekkel, egymással és saját belső gyengeségeikkel, hogy diadalt arathassanak a természet erői felett, a dzsungel közepén, vagy a Kopácsi rétben.

A kaliforniai Stacey Osorionak és az ausztrál Le Trewnek ugyanis a baranyai „vadonban” kellett bizonyítania rátermettségét. A Discovery a YouTube-on egy videót is megjelentetett az epizódból, ahol a versenyzők a tűzgyújtás ősi eszközeivel próbálkoznak.

Ezt a hírt a Kopácsi-rét Természetvédelmi Park igazgatója, Damir Opačić is megerősítette a Glas Slavonije napilapnak. Elmondta, hogy a Park peremrészén forgatott a stáb, ez már a Horvát Erdészethez tartozik, mert az illetékes minisztérium több okból nem adott engedélyt a természetvédelmi területen való forgatásra. A producernek olyan elvárásai voltak, amelyek nem voltak összhangban a természetvédelmi törvényekkel. Itt elsősorban a tűzgyújtást és vadászatot említette.(kepesujsag)

  .
 

 

Megosztás

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information