2020, szeptember 20, vasárnap
   
Betűméret

Ilyenek a VMSZ szövetségesei: a hírhedt zombori (haladó) fejes falba verte az élettársa fejét!

a stanic100Slobodan Stanić, a Szerb Haladó Párt ismert, vagy inkább hírhedt zombori csúcskádere és tanácsnoka a szerb média egy része szerint súlyosan bántalmazta M. D. élettársát.

Az asszony már egy ideje félhetett tőle, ugyanis nem akarta beengedni a lakásba, miután Stanić késő este jött haza valamilyen mulatságból. A dühöngő fejes betörte az ajtót és ököllel megütötte a nőt, majd falba verte a fejét. A brutális verést állítólag végignézte az asszony első házasságából származó két kisgyerek.

M. D. csodával határos módon megúszta a szadista támadást, nem szenvedett súlyosabb sérülést. Őt és gyermekeit a rendőrség biztonságos házba helyezte.

A zsaruk kihallgatták Stanićot, de nem tartották vizsgálati fogságban, csak arra kötelezték, hogy jelenjen meg a bíróságon.

Stanićnak sok vaj a fején, ugyanis tavaly rajtakapták és felvételt készítettek róla, ahogy egyes parasztokat arra biztat, hogy a nyilvános árverést megkerülve lépjenek az állami tulajdonban levő földterületre és illegálisan műveljék azt. Közölte velük, hogy mindent lezsírozott a mezőőrökkel, nyugodtan birtokba vehetik a parcellákat.

Stanić ezt a botrányt is simán megúszta.

És ez korántsem minden. A spliti megyei bíróság tizennyolc évvel ezelőtt távollétében húsz évig tartó szabadságvesztésre ítélte háborús bűnök elkövetéséért.

Stanić 1991-ben annak a félkatonai alakulatnak volt a tagja, amely a Potravlje dalmát faluban a foglyul ejtett horvát katonákon kívül civileket is kivégzett. Az erről szóló részleteket itt érheti el.

Egyébként a VMSZ Zomborban (is) a volt és a mostani csetnikekkel (Szerb Haladó Párt, Szerb Megújhódási Mozgalom, Szerb Radikális Párt) együtt gyakorolja a hatalmat.

Portálunk nemrég cikkezett arról, hogy Kovács Elvira, a VMSZ politikusa a szerb parlament delegációjának tagjaként társaival együtt kivonult az Európa Tanács üléséről, ezzel tiltakozva Ramush Haradinaj, a Koszovói Felszabadítási Hadsereg egykori vezetőjének felmentése ellen. Az ellen viszont sohasem tiltakozott, hogy Zomborban a VMSZ hatalmi koalíciós partnerének, az SZHP helyi szervezetének elnöke az imént említett Stanić. Az ezzel kapcsolatos cikk itt olvasható.

Vajon most, hogy úgy fest, Stanić az összes többi bűne mellett asszonyverő szadista is, Kovács Elvira, akinek az egyik kedvenc témája pont a női jogok védelme, felemeli-e a hangját a VMSZ koalíciós partnere ellen? Továbbá: elhatárolódik-e (legalább) Stanićtól a VMSZ vezetősége?

Alo és Kurir nyomán F. F.  

.

         

Megosztás

A nap idézete

“Az élet a gyönyör forrása; de ahol a csőcselék is iszik, ott minden kút meg van mérgezve.”

/Friedrich Nietzsche/
 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information