2020, november 27, péntek
   
Betűméret

Szerbia maholnap: szexoktatás az óvodában, a homoszexualitás erőteljes népszerűsítése a sulikban

a bosch100A Szerbiai Oktatási Minisztérium megrendelésére új úgynevezett oktatási csomag készült, amelynek állítólagos célja, hogy "átfogóbb" nemi felvilágosítás révén visszaszorítsa a gyermekekkel és a kiskorú fiatalokkal való szexuális visszaéléseket, csökkentse a pedofília és a családi erőszak előfordulását.

Az oktatók kötelesek lesznek már a napközikben és az óvodákban (konkrétan: 3 éves kortól kezdve!) megtanítani a gyerekeknek, hogy a "saját testükkel csak ők rendelkeznek", valamint "hogyan különböztessék meg az illetlen érintéseket a simogatástól".      

A pszichiáterek egy része úgy véli, bármennyire is hasznos, hogy a gyermekek idővel alapismereteket szerezzenek a szexualitásról, rendkívül eltúlzott az említett stratégia, hiszen a kicsik aligha értik meg a nem megfelelően tálalt fogalmakat. Pontosabban: a gyermekek túl korai és túl intenzív szexualizációjáról van szó. 

A nemiséggel foglalkozó, általános- és középiskolás tanulók számára készült "útmutató tankönyvek" és tantervek pedig zömében a homoszexuálitás népszerűsítésével foglalkoznak, aminek aligha van köze a kiskorúak elleni erőszak megelőzéséhez.            

Žarko Trebješanin, az egyik legismertebb szerb lélekbúvár is megerősítette a fenti megállapítást. Mint mondta, serdülőkorban a fiatalok egy részében látens vonzódás "mocoroghat" az azonos nem iránt, amely a társadalom biztatásának hatására végül a homoszexualitás oldalára billenhet.         

Trebješanin vélemenye szerint a minisztérium új elképzelése a tanítók és a tanárok megalázásához is vezethet, hiszen sokan nem értenek egyet azzal, amit majd tanítaniuk kell.

A középiskolásoknak szánt "útmutató" szövegben pl. ez a mondat olvasható: "A szexuális hovatartozás nem állandó, hanem dinamikus kategória, amely megköveteli, hogy rendszeresen újravizsgáljuk a feltételezéseinket".

Mladen Šarčević oktatási miniszter ezzel a kiadvánnyal azt üzeni: "mindenki a maga módján férfi is meg nő is". (Ő lehet, hogy az, de a többség aligha).

Az új tankönyvek és az új program várhatóan a következő tanévtől lép életebe Szerbiában (hacsak a nyilvánosság nyomására nem történik változás), miután több délvidéki középiskolában kísérleti szinten máris bevezették a Reprodukciós egészségügyi nevelés nevű tantárgyat. Az ahhoz készült tankönyv egyebek között ilyen "gyöngyszemeket" tartalmaz:

"Relatív, hogy a szexben mi a normális."

"Nincs konkrét tanács arra vonatkozóan, mikor célszerű nemi életet kezdeni. Attól függ, milyen országról, milyen társadalomról van szó. Hollandiában az alsó határ 12 év."

"Sok ember biszexuális. Ha szexuális tapasztalatod volt veled azonos nemű személlyel, az nem feltétlenül jelenti, hogy homoszexuális vagy leszbikus lennél. Az egészet fogd fel úgy, mint kóstolgatást, gyakorlást, felkészülést a heteroszexuális kapcsolatra."

"A végbélnyílás környéke gazdagon ellátott idegvégződésekkel. Ingerlése kellemes érzést válthat ki nőkből és férfiakból egyaránt."

Ezt tanítják a kiskorúaknak.

Szerb média nyomán K. P.

.

Megosztás

A nap idézete

“De szeretnék eljutni, pajtás, Erdélybe, Kolozsvárra, Nagyváradra. Csak az Isten engedje megérni. Jaj, de szép lehet és de igaz magyarok élhetnek ott. Becsületes, dolgos jó magyar emberek. De szép lehet ez a föld. A Székelyföld, az lehet ám még a tündöklő szép világ, ahol ezek a kevés kenyéren felnőtt székely és csángó testvéreink élnek, magasan a hegyen, az Isten közelségében. Nem is lehet az ilyen ember rossz ember, hiszen olyan közel lakik az Úristenhez, hogy az égbõl rákönyököl a házára, vityillójára a jóság és a szeretet."

/Sértő Kálmán/
 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

        Marketing 

marketing

       Partnerek

partnerek

   Impresszum

kontakt

                   Rólunk

Délhír - hírek és érdekességek cenzúra nélkül!
Délvidéki magyar nyelvű és értékrendű, nemzeti internetes hírportál, amely elsősorban a Délvidéken  élő magyarság széleskörű és gazdag tájékoztatásának megteremtésére törekszik, cenzúra és meghunyászkodás nélkül.

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information