2020, október 31, szombat
   
Betűméret

Rohamosan nő a daganatos betegek száma! Szerbia beperelhetné Amerikát a szegényített urán hatása miatt

axvbombardovanjeTizenöt évvel Szerbia bombázása után az amcsik által alkalmazott szegényített urán még csak most kezdi igazán kifejteni romboló hatását. Egyes szerb médiumok tudni vélik, hogy az utóbbi időben rohamosan növekszik a daganatos betegségekben szenvedő páciensek száma. Szembeötlő, hogy egyre több fiatalnál diagnosztizálnak rákos megbetegedéseket.

Korábban írtunk róla, hogy Roger Coghill brit biológus jóslata szerint a következő években még mintegy 10 ezer ember hal meg Szerbiában az 1999-es évi bombázás következményeként. Egyre több hazai és külföldi szakember osztja a véleményét.

A Szerbiai Rákellenes Egyesület szerint az államnak kártérítést kellene követelnie az Egyesült Államoktól. Az említett egyesület emlékeztet rá, hogy azok a külföldi tengerészek, akik a fukusimai atomerőműben történt katasztrófa idején sugárzásnak voltak kitéve, fejenként kétmillió dolláros kártérítést kaptak.

Görög tudósok bombázás alatti mérései azt mutatták, hogy minden alkalommal, amikor a szél Koszovó irányából fújt, az ország középső és északi részén a radioktivitás 25 százalékkal növekedett, míg bolgár szakemberek szerint több mint 30 százalékról volt szó.

Szerbia egyes részein huszonéves fiataloknál sok esetben olyan daganatos betegségeket állapítanak meg, amelyek azelőtt szinte kizárólag idős, többnyire hetven év körüli vagy feletti embereknél jelentkeztek.

Egyre több esetben diagnosztizálnak mellrákot 30 évnél fiatalabb nőknél. Egyébként Szerbiában ebben a daganatos betegségen évente átlagosan 4 500 nő szenved, közülük mintegy 1 600-an halnak meg.

A Dr. Milan Jovanović Batut Szerbiai Közegészségügyi Intézet adatai szerint az utobbi tíz évben a leukémias betegek száma nem kevesebb mint 110 százalékkal növekedett, az elhalálózási arány pedig 180 százalékkal!

A bombázás során Szerbiára 15 tonna szegényített uránt dobtak, amely legkisebb mennyiségben is rákkeltő. Sőt genetikai mutációkat okozhat, a sugárzásnak kitett személyek utódai nagy eséllyel születhetnek pszichofizikai elváltozásokkal.

Legtöbb, szegényített uránt tartalmazó lövedéket Koszovón és a pčinji körzetben vetették be. Ott a szegényített urán örökké a talajban marad, ugyanis a bomlási ideje 4,5 milliárd év.

F. L.

.  

Megosztás

A nap idézete

"Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles e világon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék. Ez a cél mindnyájunk közös, szent célja: Magyarország felszabadítása."

/Horthy Miklós kormányzó/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information