2020, február 24, hétfő
   
Betűméret

Vučić a kínai televízióban: "Szerbiában az emberek csak húst esznek!"

a kina es vucicAleksandar Vučić szerb kormányfő-elnök szokása szerint továbbra is minden alkalmat megragad, hogy alázza a saját népét, és egyúttal hamis, elferdült képet fessen az ország helyzetéről.

Kínai látogatása előtt felkereste őt Belgrádban a kínai televízió egyik újságírónője, aki gazdasági kérdéseken kívül amolyan kötetlen beszélgetést (is) folytatott vele.

Szerbia önkényuralkodója egyebek között a szerb nőkről is beszélt, akik szerinte nagyon csinosak, mindig szépen öltözködnek. Nagyon büszke rájuk, mondta. A kínaiaknak az itteni nők miatt is érdemes Szerbiába látogatniuk, jegyezte meg. Nem tudom, Vučićéknál az ilyet minek nevezik, de a fenti kijelentés után sokaknak a kerítő, vagy a strici szó juthat eszébe. Persze lehet, hogy csak rosszul fejezte ki magát, de ebből akár az a következtetés is levonható, hogy a "szerb nők bájaival" vonzaná a kínai üzletembereket és turistákat.

Talán ennél is durvább az a kijelentése, miszerint az emberek Szerbiában szinte kizárólag húst esznek. Gyakran desszertként is húst szolgálnak fel. Azoknak a kínaiaknak, akik szeretik a húst, igazán érdemes Szerbiába látogatniuk, mondta Vučić.

Ezzel szemben az igazság persze az, hogy többmillió szerbiai család örül neki, ha hetente egyszer kerül hús az asztalra.

Az újasgírónő végül megkérte Vučićot, egyszer mutassa be neki Novak Đokovićot (aki amúgy már csak Kínában örvend népszerűségnek).

Kurir nyomán K. P.

.

Megosztás

A nap idézete

"A hazaszeretet egy nemzetben az, ami a testben az egészség! Attól naggyá nő, anélkül elsorvad. Hazaszeretet nélkül nincs Nemzet, csak horda. A nagy nemzeteket az tette naggyá. A hazaszeretetet nem lehet magyarázni, mint nem lehet az egészséget, ami nélkül meghal a test. Mibelőlünk, magyarokból, – hát nem veszitek észre?! – hogy évtizedek óta próbálják azt kilopni, és vele egyetlen erőnket, a lelkünk önérzetét! Egyforma nemzeti kincsünk a vagyonunk, az eszünk, a becsületünk és az időnk! Ezeket a kincseket lopjuk mi meg mindennapi, apró hazaárulással!"

/Jászai Mari/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information