2020, szeptember 26, szombat
   
Betűméret

Újvidék: Egyre nagyobb méreteket ölt az agresszió a kiskorúak körében

Az újvidéki rendőrség által nyilvánosságra hozott adatok szerint az év első három hónapjában összesen 170 büntetőfeljelentést indítottak kiskorúak ellen.

Az egyik legutolsó ilyen esetnél - amely az újvidéki heréskert nevű városrészen történt - két, fiatalkorú csoport között kialakult verekedés során súlyosan megsérült a 16 éves D.P. nevű személy. Őt több helyen egy csavarhúzóval sebesítették meg a fején, majd a gyermekkórházban látták el.

Szerbiában napról-napra növekszik a fiatalkori agresszió. A szakértők szerint a verbális összetűzések hamar fizikai leszámolássá fajulnak, mivel a mai fiatal generáció tagjai alacsony toleranciaküszöbbel rendelkeznek, valamint nem tudják megfelelőenkezelni a problémáikat.

A fiatalok a megbeszélés helyett, sokszor fizikai erővel akarják rendezni a konfliktusokat. Az iskolások körében szintén emelkedőben van az erőszak, de a statisztikai adatok alakulásához nyilván az is hozzájárult, hogy manapság szerencsére már egyre többet beszélünk a problémáról és az ilyen eseteket - hála a sajtónak - már ritkábban tudják a szőnyeg alá söpörni.

Dnevnik nyomán HC

.

Megosztás

Hozzászólások   

 
+7 #1 Tamas Y-m-d H:i
Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az elmúlt 20 évben az értelmes réteg elment és helyette boszniából,kraj inából települtek át akkor nincs mit csodálkozni. A balkán el van rovarosodva tehát az agresszió az csak a helyzet velejárója. Ahol a rovar elszaporodik megindul a pusztítás és ha már más nincs akkor egymást pusztítják. Sima természti folyamat csak túl kell élni...
Idézet
 

A nap idézete

“De szeretnék eljutni, pajtás, Erdélybe, Kolozsvárra, Nagyváradra. Csak az Isten engedje megérni. Jaj, de szép lehet és de igaz magyarok élhetnek ott. Becsületes, dolgos jó magyar emberek. De szép lehet ez a föld. A Székelyföld, az lehet ám még a tündöklő szép világ, ahol ezek a kevés kenyéren felnőtt székely és csángó testvéreink élnek, magasan a hegyen, az Isten közelségében. Nem is lehet az ilyen ember rossz ember, hiszen olyan közel lakik az Úristenhez, hogy az égbõl rákönyököl a házára, vityillójára a jóság és a szeretet."

/Sértő Kálmán/
 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information