2020, augusztus 15, szombat
   
Betűméret

A sidiek örömmámorban úsznak, mert távoznak tőlük a migránsok, a szabadkaiak pedig...

a iszlam100Hivatalos adatok szerint a sidi község három befogadóközpontjában jelenleg kétezer illegális bevándorló tartózkodik.

Az ottani normális lakosság nagy megkönnyebbüléssel fogadta a hírt, miszerint a községi biztonsági tanács a migránsok jelentős részének a kihelyezéséről (kirugásáról) hozott döntést, amelyet a szerb kormány úgynevezett koordinációs testülete is elfogadta. Ennek értelmében először a család nélküli "magányos farkasokat" (vagyis a leginkább terroristagyanús egyéneket) helyezik át az ország más befogadóközpontjaiba. (No, ugyan hova?).

A sidiek petíciójuknak köszönhetően szabadulnak meg az agresszív, életveszélyes "vendégektől".

A sidi anyák nemrég úgy döntöttek, kezükbe veszik a sorsukat. Számukra az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor egy migráns baltával a kezében bevágodott egy házba, ahol két 11 éves kislány tartózkodott. Szerencsére nem került sor tragédiára. Ez volt a sokadik súlyos incidens, amelyet a bevándorlók idéztek elő. A sidi nők összeállították a migránsok kihelyezését követelő petíciójukat, amelyet több mint 2 500 helyi polgár írt alá. Ezt a tényt még Szerbia legnagyobb migránsimádói: Aleksandar Vulin munkaügyi miniszter és csicskája, Nenad Ivanišević államtitkár sem tudták figyelmen kívül hagyni. (Jó lenne tudni, mennyi pénzt kapnak azért, hogy ennyire rajongjanak a kedves jövevényekért.).

Akárhogyis, megkezdődött a bevándorlók áthelyezése. Egy részüket a preševói befogadóközpontba szállítják, a többiek pedig nyilván Szabadkán kötnek ki, ahol - mint tudjuk - az állami szervek házakat építenek számukra.

A szabadkai anyáknak és általában az itteni polgároknak is bőven akad okuk arra, hogy a migránsok betelepítése ellen nyújtsanak be petíciót. Emlékezzünk csak: pár hónapja egy migráns késsel támadt egy szabadkai diákra, aki súlyos fejsérülést szenvedett. Nem sokkal utána egy kiskorú szabadkai magyar lány kis híján tömeges nemi erőszak áldozatává vált, amikor több illegális bevándorló vetette rá magát. Egy járókelő mentette meg. A peremvárosi településeken több házba hatoltak be és okoztak károkat a migránsok. Egyikük sem felelt a tetteiért.

K. P.

.

Megosztás

A nap idézete

"Szépséget a békében, - hitet a háborúban, - vigaszt az összeomlásban, - reményt a hontalanságban.... Adhat-e valaki ennél többet Nemzetének?"

/Zászlós Zsóka/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information