2020, szeptember 19, szombat
   
Betűméret

Délvidéken kezdik meg a migránsok betelepítését?

asumigMint arról már beszámoltunk, a szabadkai önkormányzat hat épületet épít azoknak a bevándorlóknak, akik Szerbiában adták, vagy adják át menedékkérelmüket. A hír nagy felháborodást váltott ki, nem csak a Gerontológiai Központ környékén élők körében (itt tervezik a lakónegyed kiépítését), de szélesebb körökben is.

A Március 27-e és a környékbeli utcák lakói máris aláírásgyűjtést kezdeményeztek a migránslakások építése ellen. Mint mondják, tűrhetetlen, hogy az idősebb, adott esetben súlyos beteg polgárok közvetlen környezetébe bevándorlókat telepítsenek. Legyünk azonban őszinték, bárhol is építenek lakóházakat a potenciális terroristáknak, az botrányos.

Az Oltárajtó (Dveri) mozgalom szabadkai szervezete is felemelte szavát a kezdeményezés ellen, feltéve többek között a kérdést, vajon ki adott felhatalmazást a helyi önkormányzatnak egy ilyen tervezet gyakorlati megvalósítására, és miért nem kérdezte meg senki a polgárokat? A válasz sajnos elég egyszerű...

A projektum költségeit állítólag Norvégia fedezi, a beruházás összértéke 650 ezer euró. Félő azonban, hogy beindul egy folyamat, amelyhez hasonlót a délvidéki polgárok már átéltek a kilencvenes évek folyamán, a délszláv háborúk idején.

A magyarság képviselői pedig – ahogy akkor – ugyanúgy most sem emelik fel szavukat az egyértelmű szándék ellen (amelynek célját nem kell részletezni). Sőt, kifejezetten támogatják azt. Ez a feladatuk.

Szerb sajtó nyomán F.J.

.

Megosztás

Hozzászólások   

 
+3 #1 anti migráncs Y-m-d H:i
Ez így igaz !!!!!! Tudjuk ki támogatja ezt a legjobban, ki az aki kezdettől fogva a migránsokat védi, a magyar-szerb határon lévő kerités megépitése ellen volt, aki biztos örül, hogy végre köztünk élhetnek a migránsok,a Soros által támogatott, liberális politikát folytató MAGYAR MOZGALOM !!!!!!!! Ezért hallgatnak most a férgek !!!
Idézet
 

A nap idézete

,,Az ember tervez, és tervez az ember egész életén keresztül, mind csak tervez. Ezt, meg azt. Mert szép az, tervezni. Az életben aztán úgysem az történik, amit az ember tervez, de az már szinte mindegy. A tervezésről úgysem szokunk le soha. A tervezés maga az élet. Addig él az ember, amíg tervezni tud. Mikor már az sincs meg, akkor... hát nincsen igazam?"

/Wass Albert/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information