2020, november 27, péntek
   
Betűméret

Szabadka: Tizenkét éves lányt vert össze és erőszakolt meg négy kiskorú

szabadka nemieroszak2017A szabadkai rendőrség letartóztatott három, 14 és 15 év közötti kiskorú személyt, akiket azzal vádolnak, hogy brutálisan megvertek, majd megerőszakoltak egy 12 éves kislányt. A gyanú szerint a bűncselekményben részt vett egy negyedik társuk is, aki 12 éves.

A bűncselekmény egy hete történt egy Szabadkához közeli faluban, azonban a sértett félelmében csak később mondta el a történteket a szüleinek, akik ezután értesítették a rendőrséget, és tették meg a büntetőfeljelentést. A hatóságok rövid nyomozást követően előállították a kiskorú gyanúsítottakat, akiket fizikai és szexuális erőszakkal gyanúsítanak.

A szerb sajtó beszámolója szerint a sértett kislány iskola után barátnői meghívására látogatott el a beszámolókban meg nem nevezett Szabadka közeli faluba. Itt ismerkedett meg későbbi bántalmazóival. Az eset akkor vett tragikus fordulatot, amikor a lány barátnői elmentek, és otthagyták őt a négy fiúval. Ezek először csipkedni és fogdosni kezdték, majd amikor a lány ellenállt, akkor brutálisan összeverték és megrugdosták a lány fejét és testét is, ezután pedig megerőszakolták. Végül pedig megfenyegették, hogy ha bárkinek is beszélni mer a tettükről vagy feljelentést tesz, akkor megkeresik és megölik.

A traumatizált áldozat ezért csak később számolt be a történtekről a szüleinek. A lány orvosi vizsgálata után megállapították, hogy testén sérülések és zúzódások találhatóak a fizikai bántalmazás következtében.

Az ügy a továbbiakban a szabadkai bíróságon folytatódik majd. A 14 éves A. B., és a két, 15 éves P. S. és I. H. a szerbiai törvények értelmében három és tizenkét év közötti börtönbüntetésre számíthatnak, ha elítélik őket. Azonban mivel tettüket súlyosbítja, hogy azt előre megfontolt szándékkal, csoportosan és kiskorú ellen követték el, így a büntetésük legkevesebb öt, maximálisan tizenöt év lehet.

 
H. Á. 
 
.
 

 

 

Megosztás

A nap idézete

"Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles e világon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék. Ez a cél mindnyájunk közös, szent célja: Magyarország felszabadítása."

/Horthy Miklós kormányzó/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information