2020, július 14, kedd
   
Betűméret

Szabadkára jön a Momentum

momentum-szabadkaA határon túl számos helyen mutatkozott már be a Momentum Mozgalom, amely a budapesti olimpiai pályázat kapcsán vált ismerté. 

Mint ismeretes a Momentum elegendő aláírást gyűjtött össze, hogy népszavazást tartsanak a tervezett ötkarikás játékok kapcsán, ennek hatására pedig a kormány kihátrált az olimpiai pályázat mögül. 
A Momentum azóta bejelentette, hogy szeretné az ügynöklistákat is nyilvánosságra hozni, szerintük ugyanis a Fideszben és más pártokban számos olyan politikus van, aki kiszolgálta a kommunista diktatúrát. 
 
Az idő közben párttá alakult szervezet számos kritikát kapott amiatt, hogy vezetői között többen is az egykori szocialista vagy liberális pártok vezetőinek gyermekei vagy azokhoz szorosan köthetőek. Illetve a magyar médiában többen is a nemzetközi tőke által pénzelt és kitartott liberálisoknak tartják őket, amiért többen is (a fiatal Orbán Viktorhoz hasonlóan) Soros Györgyhöz köthető egyetemeken tanultak, vagy munkakapcsolatban álltak Soroshoz köthető alapítványokkal. 
 
A Momentum nemrégiben országjárásba is kezdett, amely során a határon túli magyar településekre is el látogatnak. Az elszakított területeken minden esetben nagyon óvatosan fogalmaznak nemzetpolitikai kérdésekben. Mindemellett tény, kiállnak a kettős állampolgárság és a határon túliak szavazati joga mellett is.
 
A délvidéki bemutatkozásukat a szabadkai Klein House-ba szervezik meg április 8-án, szombaton, 17:00 órai kezdettel. A szabadkai esten jelen lesz Sopron Tamás, a Momentum alelnöke, akivel Gyurkovics Virág szabadkai újságíró beszélget majd, azután pedig egy kötetlen beszélgetést terveznek délvidéki aktuális témákban a Momentum tagjaival.
.
 
Megosztás

Hozzászólások   

 
+9 #1 Tengerecki Pál Y-m-d H:i
Ha valaki nem tudná, miféle társaság is ez a Momentum, ideidézem az elnökségi tagjuk véleményét: "Mécs János
Vidékiek

istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányo k, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni. "

folytatódik is a mocskolódás még cifrábban. Szóval egy ilyen elnökség delegálja ezt a két szélhámost. Sem ez a két csökevény,sem a velük szóbaálló Gyurkovics, sem a Klein, aki a házába egyáltalán beengedi ezeket, még egyik sem határolódott el ettől a gyűlölködő, nyíltan diszkriminatív elnökségtől. Nekik ez vállalható. Akkor tali a Klein házban!
Idézet
 

A nap idézete

"Virrasztottunk mi tetszhalottat már, álltunk sok vihart, nekünk ez sem új, ha kiszaggattak: új gyökeret vertünk. Mi tudjuk mit jelent: balszél ha fúj."

/Reményik Sándor/
 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information