2020, október 01, csütörtök
   
Betűméret

Szabadkára jön a Momentum

momentum-szabadkaA határon túl számos helyen mutatkozott már be a Momentum Mozgalom, amely a budapesti olimpiai pályázat kapcsán vált ismerté. 

Mint ismeretes a Momentum elegendő aláírást gyűjtött össze, hogy népszavazást tartsanak a tervezett ötkarikás játékok kapcsán, ennek hatására pedig a kormány kihátrált az olimpiai pályázat mögül. 
A Momentum azóta bejelentette, hogy szeretné az ügynöklistákat is nyilvánosságra hozni, szerintük ugyanis a Fideszben és más pártokban számos olyan politikus van, aki kiszolgálta a kommunista diktatúrát. 
 
Az idő közben párttá alakult szervezet számos kritikát kapott amiatt, hogy vezetői között többen is az egykori szocialista vagy liberális pártok vezetőinek gyermekei vagy azokhoz szorosan köthetőek. Illetve a magyar médiában többen is a nemzetközi tőke által pénzelt és kitartott liberálisoknak tartják őket, amiért többen is (a fiatal Orbán Viktorhoz hasonlóan) Soros Györgyhöz köthető egyetemeken tanultak, vagy munkakapcsolatban álltak Soroshoz köthető alapítványokkal. 
 
A Momentum nemrégiben országjárásba is kezdett, amely során a határon túli magyar településekre is el látogatnak. Az elszakított területeken minden esetben nagyon óvatosan fogalmaznak nemzetpolitikai kérdésekben. Mindemellett tény, kiállnak a kettős állampolgárság és a határon túliak szavazati joga mellett is.
 
A délvidéki bemutatkozásukat a szabadkai Klein House-ba szervezik meg április 8-án, szombaton, 17:00 órai kezdettel. A szabadkai esten jelen lesz Sopron Tamás, a Momentum alelnöke, akivel Gyurkovics Virág szabadkai újságíró beszélget majd, azután pedig egy kötetlen beszélgetést terveznek délvidéki aktuális témákban a Momentum tagjaival.
.
 
Megosztás

Hozzászólások   

 
+9 #1 Tengerecki Pál Y-m-d H:i
Ha valaki nem tudná, miféle társaság is ez a Momentum, ideidézem az elnökségi tagjuk véleményét: "Mécs János
Vidékiek

istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányo k, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni. "

folytatódik is a mocskolódás még cifrábban. Szóval egy ilyen elnökség delegálja ezt a két szélhámost. Sem ez a két csökevény,sem a velük szóbaálló Gyurkovics, sem a Klein, aki a házába egyáltalán beengedi ezeket, még egyik sem határolódott el ettől a gyűlölködő, nyíltan diszkriminatív elnökségtől. Nekik ez vállalható. Akkor tali a Klein házban!
Idézet
 

A nap idézete

,,Az ember tervez, és tervez az ember egész életén keresztül, mind csak tervez. Ezt, meg azt. Mert szép az, tervezni. Az életben aztán úgysem az történik, amit az ember tervez, de az már szinte mindegy. A tervezésről úgysem szokunk le soha. A tervezés maga az élet. Addig él az ember, amíg tervezni tud. Mikor már az sincs meg, akkor... hát nincsen igazam?"

/Wass Albert/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information