2020, május 30, szombat
   
Betűméret

"Aleksandar és Andrej Vučić ellenőrzi a szerbiai drogpiacot és földeket tulajdonít el Vajdaságban!" - állítja az egyik elnökjelölt

a radulovic03Saša Radulović, az Elég volt Mozgalom elnökjelöltje bűnvádi feljelentést tett a szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyészségnél Aleksandar Vučić kormányfő és öccse, Andrej, valamint Nebojša Stefanović belügyminiszter és Dijana Hrkalović, a rendőrség bűnügyi osztályának titkára ellen, akikről azt állítja, szervezett bűnözői csoportot alkotnak, amely visszaélve hatalmával számos vizsgálatot szabotált és megmentette a börtöntől a leghírhedtebb narkódílereket. 

Mi több, Radulović egyenesen azzal vádolta meg a Vučić fivéreket, hogy ellenőrzésük alá vonták az egész szerbiai drogpiacot, amiben a nemrég meggyilkolt Sale Mutavi díler is segített nekik. 

Az Elég volt Mozgalom vezetője emellett azt állítja, Vučićék erőszakkal vették át számos belgrádi, újvidéki és zlatibori luxusvendéglő feletti tulajdonjogot, valamint a hazai és külföldi tőkével rendelkező gazdasági társaságokon keresztül koordinálták a szerbiai, de főleg a vajdasági termőföldek törvénytelen eltulajdonításának folyamatát.

Saša Radulović, mintegy öt hónapig gazdasági miniszter volt a Dačić-kormányban (amelyet kezdettől fogva gyakorlatilag Vučić iranyított), s mint mondta, az ott észlelt számos rendellenesség miatt távozott és hozta létre az Elég volt Mozgalmat.

A képen: Saša Radulović

B92 nyomán F. F.

.

Megosztás

A nap idézete

„E korba születtünk, és bátran kell a számunkra elrendelt utat végigjárni, más választásunk nincsen. Reménység és menekülés nélkül kitartani az elveszett poszton: ez a kötelességünk. Kitartani, mint a római katona, kinek csontjait ott találták Pompeji kapuja előtt, aki meghalt, mert a Vezúv kitörésekor elfelejtették felváltani. Ez az igazi nagyság, ez az igazi race! A becsületes halál az egyetlen, amit az embertől nem lehet elvenni.”

/Oswald Spengler/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information