2020, július 06, hétfő
   
Betűméret

Pásztor Vučić árnyékává ,,lépett elő''

pastorPásztor teljes mellszélességgel kampányol Vučić mellett – Ma megnyitották a Continental-Contiteh cég újabb részlegét.

Az, hogy épp mostanra időzítették a kisbajmoki ipari övezetben már évek óta működő vállalat új részlegének megnyitását, nem csodálkozunk. Mint ahogy azon sem, hogy a jelenlegi kormányfő, Aleksandar Vučić jelent meg személyesen a megnyitón és vágta át a szalagot Bogdan Laban szabadkai polgármesterrel együtt – széles mosoly kíséretében. És noha nem tartjuk meglepőnek, de gyomorforgatónak igen, hogy ezen a kampányrendezvényen szintén széles mosollyal részt vett Pásztor István, a VMSZ elnöke is. Ott pózol az SZHP-s politikus kollégák mögött annak ellenére, hogy a délvidéki magyarság java része a velük való összefonódás miatt szinte a pokolra kívánja. Hűségesen ellátja az árnyék szerepét, kíséri Vučićot mindenhová, akár a kutya a gazdáját. De talán jobb lenne nem összehasonlítani a kettőt, hiszen a kutya ösztönösen hűséges ahhoz, akiről tudja, hogy szereti. No, de Pásztor mit remél Vučkótól, aki nem rejti véka alá a magyar kisebbség iránti gyűlöletét. Ja, hogy Orbánnal és csatlósaival jóban van? Hát ez csupán a felszín az EU felé.

A délvidéki magyaroknak pedig nem marad más hátra, mint elgondolkodni azon, hogy egy ilyen köpönyegforgató VMSZ által népszerűsített Vičićra szavaznak-e majd a soron következő elnökválasztáson.

Subotica.com nyomán M.Z.

.

 

Megosztás

Hozzászólások   

 
+3 #1 iván22 Y-m-d H:i
Hofi mondta: Szopok, nyalok, gombot varok! Pityu tökéletesítette : Csürhe ne gondolkodjon, arra szavazzon akire én mondom, így szerény lényem örökös elnök maradhasson. Szendvicskészít ő nyelvőrök: Hát a meszes képviselőitek úgy kiszendvicselte k benneteket, nemsokára nyomotok se marad szerbiában. Mi se csinálhattuk volna jobban, így kérünk egy kávét csak még …i jednu gorču za g.Pastora!
Idézet
 

A nap idézete

“De szeretnék eljutni, pajtás, Erdélybe, Kolozsvárra, Nagyváradra. Csak az Isten engedje megérni. Jaj, de szép lehet és de igaz magyarok élhetnek ott. Becsületes, dolgos jó magyar emberek. De szép lehet ez a föld. A Székelyföld, az lehet ám még a tündöklő szép világ, ahol ezek a kevés kenyéren felnőtt székely és csángó testvéreink élnek, magasan a hegyen, az Isten közelségében. Nem is lehet az ilyen ember rossz ember, hiszen olyan közel lakik az Úristenhez, hogy az égbõl rákönyököl a házára, vityillójára a jóság és a szeretet."

/Sértő Kálmán/
 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information