2020, szeptember 29, kedd
   
Betűméret

Gyenge színvonalú városi derbit nyert meg a Real Madrid

OzilA Real Madrid Ronaldo és Özil góljaival 2-0-ra nyert a kapura veszélytelen Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának rangadóján.

Nagy várakozás előzte meg a városi derbit, mivel ezúttal a vendég Atlético Madrid várta kedvezőbb helyzetből az összecsapást, nyolc ponttal volt riválisa előtt a tabellán. José Mourinho a találkozó előtt ismét próbálta magára terelni a média figyelmét, most a meccs előtt 40 perccel sétált ki a gyepre, hogy kifütyülhesse őt a közönség, ez azonban nem történt meg.

 

Sokminden más sem történt az első félidőben, amely kifejezetten sok pontatlanságot és a vártnál jóval gyengébb iramot hozott. Negyedóra elteltével megszerezték a vezetést a hazaiak: Ronaldo 30 méteres szabadrúgása elszállt a sorfal fölött és a kapu jobb oldalában kötött ki (1-0). Ezután volt még egy Ronaldo-lövés, ezenkívül semmi más említésre méltó nem történt, az Atlético a hazai kapu közelébe sem ment.

Alapvetően nem változott a játék képe a második félidőben sem: A Real immel-ámmal támadott, az Atlético pedig főleg nyomozta a labdát. A 66. percben végleg eldőlt a találkozó: Ronaldo ugratta volna ki Benzemát, a védőkről azonban visszapattant elé a labda, meglátta a jobb oldalon felfutó Özilt és hozzá passzolt, a német pedig 12 méterről ballal a kapuba lőtt (2-0). Ezután már látszott, hogy a vendégekben nem lesz elég erő az egyenlítésre, főleg mivel Falcao a "láthatatlan embert" játszotta ezen az estén, momentuma sem volt. Ronaldo még két kapufát is lőtt, több gól azonban nem esett a találkozón. A Real Madrid győzelmével öt pontra megközelítette városi riválisát a tabellán és megerősítette helyén a dobogó harmadik fokán.

VIDEÓ:

(hatharom.hu)

Megosztás

A nap idézete

"Jegyezd meg e nagy igazságot, hogy soha a földnek golyóbisán egy nemzet sem tehette addig magáévá a bölcsességet, mélységet, valameddig a tudományokat a maga anyanyelvébe bé nem húzta. Minden nemzet a maga nyelvén lett tudós, de idegenen sohasem."

/Bessenyei György/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information