2020, augusztus 10, hétfő
   
Betűméret

Az Iszlám Állam vezetője megfenyegette Szerbiát

baghdadiVideoüzenetben fenyegette meg Szerbiát Abu Bakr al-Baghdadi, az Iszlám Állam vezetője. 

A terroristavezér üzenetében közölte: hét napon belül ürítsék ki a damaszkuszi szerb nagykövetséget és rendeljék haza az összes diplomatát, különben mindenkivel végeznek.

 

Ivica Dačić szerb kormányfő az újság­íróknak elmondta, hogy a fenyegetés komoly, és vélhetően annak tudható be, hogy a szerb rendőrség felderítette az ország középső részén alakult iszlám terroristákat toborzó bázist, és napokon belül átfogó akcióba kezd ellenük.

A belgrádi Politika írása szerint a szerb rendőrök hónapok óta nyomoznak az európai dzsihádista sejt után, melynek egyik főhadiszállása a koszo­vói Kaçaniku városkában van, a másik pedig Szerbiában.

"Szerb állampolgárságú, iszlám vallású alvó ügynökök szervezték meg a kiképzőtábort, ahol már közel ezer terrorista várja a parancsot, hogy Európa országaiban bevetésre küldjék őket. Többségük bosnyák és albán, de egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk" – nyilatkozta a lapnak belügyi forrása.

Mint elmondta, a felderítés szigorúan titkos volt, ám mielőtt a rendőrséget bevetették volna, kiszivárgott az akció híre, s ennek következménye lehet a Szíriából küldött durva fenyegetés.

(blikk nyomán M.B.)

.

Megosztás

Hozzászólások   

 
+4 #5 bides cigány Y-m-d H:i
Még, hogy mink hárcólunk? Hehehhe.
Mink csak hazaárulni meg elfutni tudunk, amikó háborús idük járnak... :P
Idézet
 
 
+7 #4 Tamas Y-m-d H:i
"Szerb állampolgárságú , iszlám vallású alvó ügynökök szervezték meg a kiképzőtábort, ahol már közel ezer terrorista várja a parancsot, hogy Európa országaiban bevetésre küldjék őket. Többségük bosnyák és albán, de egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk"
Hát ebből az ostoba kijelentésből is látszik, hogy honnan kapják ezek a majmok a támogatást, mivel ha ismernék egy kicsit a cigány mentalitást akkor tudhatnák, hogy ez nem lehetséges. De mint ahogyan az egyik híres ügynökség jelszva is hirdeti: "Megtévesztésse l háborúzz". Azt már valoszínűleg sejthetik az olvasók melyik ügynökségről van szó....
Idézet
 
 
+6 #3 Po Y-m-d H:i
Valószínűleg a Koszovórol idetelepült cigányokról van szó, akikből Szabadkán van jószámban, akik főleg bűnözésből élnek. Az "itteni" cigányokra az jellemző amit az előző hozzászólók már leírtak.
Idézet
 
 
+7 #2 MegaszondomÉn Y-m-d H:i
Szerintem se igaz,a cigó nem harcol saját akaratából,csak ha nincs más választása,mert gyáva hozzá.Különben államot állapítottak volna az évezredek során valahol.
Idézet
 
 
+12 #1 Barna bá Y-m-d H:i
Hogy "romák" csatlakoznának a terrorszervezet hez, az biztos nem igaz. Eddig minden háború elől elpucoltak, majd most pont az iszlámért kockáztátnák az életüket?
Idézet
 

A nap idézete

"Virrasztottunk mi tetszhalottat már, álltunk sok vihart, nekünk ez sem új, ha kiszaggattak: új gyökeret vertünk. Mi tudjuk mit jelent: balszél ha fúj."

/Reményik Sándor/
 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information