2019, április 20, szombat
   
Betűméret

Pásztor Vučić árnyékává ,,lépett elő''

pastorPásztor teljes mellszélességgel kampányol Vučić mellett – Ma megnyitották a Continental-Contiteh cég újabb részlegét.

Az, hogy épp mostanra időzítették a kisbajmoki ipari övezetben már évek óta működő vállalat új részlegének megnyitását, nem csodálkozunk. Mint ahogy azon sem, hogy a jelenlegi kormányfő, Aleksandar Vučić jelent meg személyesen a megnyitón és vágta át a szalagot Bogdan Laban szabadkai polgármesterrel együtt – széles mosoly kíséretében. És noha nem tartjuk meglepőnek, de gyomorforgatónak igen, hogy ezen a kampányrendezvényen szintén széles mosollyal részt vett Pásztor István, a VMSZ elnöke is. Ott pózol az SZHP-s politikus kollégák mögött annak ellenére, hogy a délvidéki magyarság java része a velük való összefonódás miatt szinte a pokolra kívánja. Hűségesen ellátja az árnyék szerepét, kíséri Vučićot mindenhová, akár a kutya a gazdáját. De talán jobb lenne nem összehasonlítani a kettőt, hiszen a kutya ösztönösen hűséges ahhoz, akiről tudja, hogy szereti. No, de Pásztor mit remél Vučkótól, aki nem rejti véka alá a magyar kisebbség iránti gyűlöletét. Ja, hogy Orbánnal és csatlósaival jóban van? Hát ez csupán a felszín az EU felé.

A délvidéki magyaroknak pedig nem marad más hátra, mint elgondolkodni azon, hogy egy ilyen köpönyegforgató VMSZ által népszerűsített Vičićra szavaznak-e majd a soron következő elnökválasztáson.

Subotica.com nyomán M.Z.

.

 

Megosztás

Hozzászólások   

 
+3 #1 iván22 Y-m-d H:i
Hofi mondta: Szopok, nyalok, gombot varok! Pityu tökéletesítette : Csürhe ne gondolkodjon, arra szavazzon akire én mondom, így szerény lényem örökös elnök maradhasson. Szendvicskészít ő nyelvőrök: Hát a meszes képviselőitek úgy kiszendvicselte k benneteket, nemsokára nyomotok se marad szerbiában. Mi se csinálhattuk volna jobban, így kérünk egy kávét csak még …i jednu gorču za g.Pastora!
Idézet
 

A nap idézete

„A magyar nemzet a hősiesség, a lelki nagyság és a méltóság arisztokráciája. Mikor fogjuk adósságunkat ez áldott nemzet iránt leróni, mely a Nyugatot megmentette? Vajha a francia történetírás leróhatná már egyszer hálájának adóját a magyarsággal, a nemzetek hősével szemben. E nemzet hősi példájával felemel és megnemesít minket. A magyar hősiesség magas erkölcs megnyilatkozása.”

/Jules Michelet/

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information