2017, november 22, szerda
   
Betűméret

Kit hívott meg Trump Szerbiából a beiktatási ceremóniájára?

ApalmaDragan Marković Palma, az Egységes Szerbia elnöke meghívást kapott Donald Trump megválasztott egyesült államokbeli elnök beiktatási ünnepségére – erről ő maga számolt a Jagodina melletti Končarevo településen.

– Úgy két héttel ezelőtt felhívtak bizonyos személyek az USA-ból és megkértek arra, hogy továbbítsak mindent, amit Trumppal kapcsolatban elmondtam a választási kampány idején. Elküldtem, amit csak találtam, és amit közölt a média. Hat nappal ezelőtt, egyetlen szerbiai politikusként, meghívót kaptam az elnök beiktatására Washingtonba – mondta el újságíróknak Palma.

Emlékeztetett, hogy július 7-én mondta először, örülne, ha az USA-beli választásokat Trump nyerné meg. Mint mondta, nem kis dolog, hogy Washingtonba utazhat, mert egyik amerikai útja sem volt eredmény nélküli, mindig számos beruházást szerzett városának.

A jagodinai politikus hozzátette, semmiképp sem tudta volna Hillary Clintont támogatni, akinek férje rendelte el az akkori Jugoszlávia bombázását 1999-ben. Szerinte az USA politikája jó irányba fog most változni Szerbiával szemben.

A szerb kormányfő tudomásunk szerint nem kapott meghívót, de ezen nem kell meglepődni, hiszen tudjuk, hogy a választási kampány során a Clinton-családhoz dörgölőzött.

Magyar Szó nyomán F.J.

.

Megosztás

Önnek ájánljuk:

A nap idézete

"A legnagyobb veszély, ami egy népet fenyeget, nem az, hogy szolgaságba süllyed, és hatalmasabb, nagyobb számú, erőszakosabb nép számára dolgoznia kell. Szolganépek lehetnek nagyok, a szegénység, a munka, a megalázás ellenére élhetnek magas sorsot. A legnagyobb veszély, ami egy népet fenyeget, hogy primitívvé válik, hogy eldobja magától a tudatos gondolkozást és tudatos gondolkozót, s ezzel a tudattalanság óceánjába merül, így válik csőcselékké, söpredékké züllik és oszlik fel, és elsüllyed oda, ahová az őserdő indiánjai, négerei és a tundrák eszkimói és az ausztráliai sivatag pápuái."

/Hamvas Béla/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information