2017, november 18, szombat
   
Betűméret

Az amerikai nagykövetnek "megszakad a szíve" a Horgosnál lustálkodó migránsok miatt

a kyle scott01Kyle Scott, az USA belgrádi nagykövete a horgosi rögtönzött "menekülttáborban" tett látogatása során kijelentette: megszakad a szíve, amikor ránéz az ott levő emberekre, akik szeretnének, de nem tudnak továbbmenni. Szavai szerint a feltételék, amelyek között azok az emberek élnek, szégyent jelentenek Szerbiára és Magyarországra nézve.

Scott "megfeledkezett" róla, hogyan jár el a hazája az amerikai-mexikói határt illegálisan átlépő mexikóiakkal. Az amcsi határőrök lelövik őket, mint a kutyát. (Vajon tévesen cselekszenek?).

Aleksandar Vulin munkaügyi miniszter, aki továbbra sem a szerbiai dolgozók jogaival foglalkozik, azt nyilatkozta, a horgosi migránsválságot fél óra alatt meg lehetne oldani, ha Magyarország a menedékkerelmeket nem a határon, hanem a befogadóközpontokban venné át.

Egyébként a migránsok aggasztóan nagy számban kezdenek beszivárogni Szabadkára.

Megfigyelhető, hogy drágább cuccokban járnak, mint a helyi lakosság és a legmodernebb mobiltelefonokat használják. Tekintetük cseppet sem szeretetteljes. 

Kurultaj logo fekvo ingyenbusz

Az egyik ismert szabadkai kávézó derék pincérnője mesélte, hogy nem engedte be a migránsok csoportját, mert a (törzs)vendégek azonnal szétszélednének.

A képen: Kyle Scott és haverjai

Szerb média és személyes tapasztalatok nyomán F. F. 

.

 

Megosztás

Hozzászólások   

 
+3 #4 Phantom Y-m-d H:i
Vidd haza őket Kyle Scott!
Idézet
 
 
+5 #3 toportyán Y-m-d H:i
Kyle Scott, ezért kár volt Amerikából ennyit utaznia!
Talán ha lefáradna az USA-Mexikói határon lévő 6 méter magas, 1.100 km hosszú amerikai kerítésig, ahol tűzparancs van kiadva és gond nélkül lövik halomba a valóban életveszélyben lévő nyomorult mexikóiakat a maguk nagyon demokratikus és humánus emberei és ezt a kerítést ugyan úgy megnézhetik a világ nagykövetei mint maguk itt akkor jöjjön vissza. Igaz maguknál nincs tranzit zóna, de még egy árva kiskapu sem!
No és pontosan annyit avatkozzon bele a magyarok ügyébe mint Szerbiába akkreditált diplomata, mint amennyit a Magyar nagykövet avatkozik bele az USA belső ügyeibe!

Az amerikai nagykövetnek "megszakad a szíve" a Horgosnál lustálkodó migránsok miatt.
Kyle Scott, az USA belgrádi nagykövete a horgosi rögtönzött "menekülttáborb an" tett látogatása során kijelentette: megszakad a szíve, amikor ránéz az ott levő emberekre, akik szeretnének, de nem tudnak továbbmenni.
Idézet
 
 
+21 #2 Tamas Y-m-d H:i
Én azért meg szeretném kérdezni a nagyon pofátlanul hülyét játszó nagykövet (nem nagyon) urat, hogy elgondolkozott- e egy kicsit azon, hogy:
1. Pakisztánból, Afganisztánból, Irakból érkezőek mitől menekülnek?
2. Pakisztánon kívül(egyenlőre ) a többi országot az usa-nato tette tönkre, akkor miért Európának, de főleg Szerbiának meg MO-nak kell ellátni?
3. Szíriából se igazából nincs semmi alapja annak, hogy európát vették célba 20-30 éves főleg férfiak.
4. tegyük fel, hogy az iá-tól "menekülnek", de ki fegyverezte fel őket és veszi/vette tőlük az olajat?
Mert ugyebár nagykövet eltárs más f.szával verni a csalánt bizonyára semmi kellemetlensége t nem okoz önöknek. A másik nagy kérdés, hogy mégis mi közük van az egészhez? Szerbiának és MO-nak alapvető joga, hogy megvédje a határait aminek semmi köze az usának. Az egy más dolog, hogy eddig pollkorrektség fogságában töketlenkednek de probléma adott: fegyver nélküli invázió történik és senki se kér belőle.
Idézet
 
 
+20 #1 Csaba Y-m-d H:i
mennyire képmutató az Amerikai politika,ők sem jobbak mint az oroszok csak a saját érdekeiket képviselik...a "szegény""migrá nsokat"csak ne tessék sajnálni agyhalott!a fehéreket sajnáld akiket kifosztanak,meg erőszakolnak,me gölnek...miért nem segíted a saját fajtád te nyomorék?őket miért nem sajnálod?rohadt áruló :-x
Idézet
 

Önnek ájánljuk:

A nap idézete

"Ha az idegen hódít, kiszakít, megrabol, megsemmisít: az szeretet, békítés. De ha én az ezer halál felé taszított, meglopott, megcsalt, a nyomorúság ezer szorításában vergődő magyarság védelmére mozdulok: az gyűlölet."

/Szabó Dezső/

 

 

Utolsó hozzászólások

 • Tamas Tamas 2017.05.11. - 03:44
  Az agresszió folyamatosan növekszik az IQ csökkenésével. Na mármost,ha figyelembe vesszük,hogy az ...

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.10. - 21:04
  "egy helyesírási hibát tartalmazó plakáton" Tudniillik olyan önálló magyar szó, hogy 'össz' nincs.

  Bővebben...

   
 • Dr. Udriga Marcantonio Dr. Udriga Marcantonio 2017.05.09. - 00:59
  "hatalomtartók" (vlastodršci) = hatalomgyakorló k, uralkodó elit

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:32
  Le kell hülyíteni a lakosságot az újmigránsok szintjére, hogy ne legyen számukra megalázó amikor majd ...

  Bővebben...

   
 • Tamas Tamas 2017.05.08. - 20:27
  A 18.8t arany kb. 65euro/koponyár a jön ki ha szerbia lakosságát 10 milliónak vesszük...tehát rohadt ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information